onsdag 20 mars 2013

Men bara ganska

Jepp, tackar som frågar. Jag steg upp i nästan okej tid imorse också. Kanske tjugo-tjugofem minuter efter planen. Ganska okej med tid att fixa sig i ordning. Ni hör ju vartåt det barkar. Kan det vara så svårt att vara en person som stiger upp tidigt och sitter och typ vickar på tårna och sedan bara "Jahapp, om man skulle gå till jobbet då. Inte för att det direkt är någon brådska alltså, men sådär småningom. Eller vänta, jag ska läsa utrikessidorna först bara..."? Tydligen.

Det där med utrikessidorna skulle alltså bara funka om jag händelsevis hade en dagstidning, och det har jag inte. Apropå det så ringde en snubbe från ÖT idag och försökte bjuda ut en tidningsprenumeration. Jag tackade principfast nej, eftersom jag IKKI köper någonting per telefon. Jag köper heller IKKI någonting på dessa så kallade "partyn", må det så vara doftljus eller kläder eller städgrejer. Försök inte ens.

Dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska med en dagstidning till. Har fullt sjå med att hinna med Kokkolalehti en gång i veckan, och då är det nästan bara tekstipalsta jag läser. Oerhört underhållande. Det är mycket balkongrökande, hundbajs och lösa versus kopplade katter. Jag tycker överlag att man skulle förbjuda allt, på det sättet kan ju ingen vara missnöjd. Förbjudet att andas, tala, hosta, harkla sig samt överlag existera. Lätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar