söndag 3 mars 2013

Hobnob

Huhhu, liten utekväll igår. Jag stod i duschen i allsköns ro när jag plötsligt tyckte mig höra ett pling på dörren. Invirad i handduken öppnade jag förvånat, och visst var det en frusen liten B som stod och frågade om hon fick komma in redan. Vi hade kommit överens om att träffas lite senare, men hon orkade inte vänta längre. Hehe! Lika bra det. Det blev lite förbättrande av världen medan jag simultant gjorde mig i ordning.

Drack ett mycket gott vin! Måste rekommendera detta:

 
http://www.viiniweb.net/image/viinit/4077_b.jpg
Hobnob. Jättegott och liksom... fräscht. Kan tänka mig att detta är ett bra vin att dricka sommartid, det är inget tungt och mustigt vintervin. Funkar kanske utomhus på någon trädgårdsfest. Hui, börjar längta till sommaren. 

När vi hade judiserat klart, analyserat alla fenomen in i minsta beståndsdel, skrattat lite för högt för grannarnas bästa samt lyssnat igenom Spotify från början till slut drog vi till Calle. Hade tänkt ta taxi hem eftersom det var sinnessjukt halt, iskall blåst och allmänt ruggigt väder och jag hade höga klackar. Men den där taxinkön drog ju ingenstans. Vi sket i det och gick istället. På gränsen till småsprang, för det var så kallt. Fingrar och ben var helt bortdomnade när vi var framme, men jag tror att det hade tagit minst samma tid med taxi.

Idag har jag varit lite trött i ögat. Men gav fan i att ligga hemma och tycka synd om mig själv, så jag drog iväg till gymmet på ett pass Bodypump framåt kvällen. Kände mig lite kallsvettig redan innan själva träningen började, men när jag kom igång gick det över förväntan bra. Kolhydratladdad, kanske? Ökade lite i biceps och askelkyykky, till och med. Inte illa för en dagen-efter-kvällen-före.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar