måndag 19 juli 2010

Jag vet inte jag, men...


...personligen tycker jag att detta är ett helt okej sätt att tillbringa en ledig måndag. Starta dagen med frulle, och strax efter att man vikt ihop ÖT dra ner till stranden med goda vänner. Förmiddagssolen var klar och varm, och vi varvade solandet med att simma i ett salt och rent vatten. Naturligtvis doppade vi oss sådär som man gör i hurtiga ungdomsfilmer, alltså genom att dramatiskt rusa ut i vattnet allihopa och dyka sådär stiligt. Ligga och soltorka i sanden, vicka på tårna och blunda mot solen.



Modiga B och N traskade iväg till hoppställningen på andra sidan viken för att "hopp från femmon". I Öja är det ett definitivt coolhetstecken om man våghalsigt kastar sig från hoppställningen. Vill man vara Cool 2.0 står man uppe på räcket och får då en halv meter extra höjd.

Flickorna skulle iväg på olika ärenden efter någon timmes solande, så jag lämnade ensam kvar på stranden. Somnade i solen och sov en bra stund, och så skönt det var! Simmade någon gång till, soltorkade, njöt och åkte sedan hem med salt i håret och sand mellan tårna. Och båda dessa faktorer är någonting positivt! Efter en dag på playan ska det vara så. Sjögräs i örat och en spigg i bikinibyxan är också sådant som tolkas positivt efter en beachdag. Fast det inträffade inte idag.

Ikväll samlades vi igen vid Bryggan som avslutning på en varm och härlig sommardag. Kvällsmat bestående av antingen kaffe eller hamburgare eller glass. Lite sand har jag nog kvar i hårbottnen, men det gör ingenting. Framåt oktober eller så är det mesta nog urtvättat.

2 kommentarer:

  1. he e väl paavali som skrubbar mattona i bakgrunden :D

    SvaraRadera
  2. Å han gör e grundlit!:D Men man hör er äntå säj: "Ein, två, tri... WIIIEEE!":)

    SvaraRadera