måndag 21 oktober 2013

In the darkness of Jeppo

Herregud så ni går miste om allt som sker i mitt ExtRavAgAntA LiV LuLz! Bloggar ju knappt alls nuförtiden. Har sysslat med en del grejer som inte alls är lika mig på senaste tiden. Knappt så jag blir klok på mig själv ens en gång. Ta nu lördagen till exempel. Då jag plötsligt fann mig i en bil på väg till - Jeppo. På inflyttningsfest. Huru roliga vändningar livet kan ta helt plötsligt.

Det som pågår så hemlighetsfullt här är bålblandande. Det förekom också whiskeyshottar ur äggkoppar, men det slingrade jag mig faktiskt ur. I något skede fick jag också gå husesyn, även om husförevisaren händelsevis inte var den som bodde där. Skit samma. Hittade en badrumstapet som var identisk med den i mitt barndomshem (grön), en musfälla (tom) och en frysbox som lätt hade kunnat rymma ett manslik. Bland annat.

Igår, söndag, var jag så trött så trött så trött att jag trodde jag skulle dö. Verkligen urlakad och slut som människa. Sådan tur att det var söndag så man bara fick koncentrera sig på att andas, blinka och överleva. Jag var så slut så att jag inte orkade gå till butiken innan klockan var halv tio på kvällen, och då fick jag masa mig till Siwa som var det enda som hade öppet. Uääh.

Idag inledde jag veckan med att kliva in i fysioterapeuternas kafferum för att smyga åt mig en kopp kaffe ur deras kokning. Och så med ett brak vred jag cirka ett halvt kilo blöt kaffesump över golvet. Diskret som få. Ähum. Men annars har det varit en helt okej måndag och inledning på veckan. 

Kanske ska blogga lite oftare framöver. Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar