måndag 24 juni 2013

24 juni - woop!

Och DÄR var veckan igång igen. Efter jobbet åkte jag ut till stranden och tupplurade en stund i solen. Det var så skönt så jag nästan dog lite. Ljumma vindar, lite stoj och glada semesterfirare omkring. Mjuk filt, solen på näsan. Hade med mig en bok men hann inte ens öppna den eftersom jag slocknade direkt. Tupplur på stranden är den bästa typen av tupplurar om ni frågar mig.

Sedan en tur till gymmet för releasen av det nya pumpprogrammet. Det var nytt och intressant och tungt. Lång kyykkyserie och nya grejer i utfallsserien bland annat. När jag cyklade hem var det fortfarande fuktigt och varmt i luften, och så trasade det ner enstaka regndroppar. Det var ganska mysigt.

Och jo! Idag har jag gjort någonting som i princip aldrig har inträffat förr. Jag har nämligen lämnat tillbaka låneböckerna till biblioteket - innan de gick ut! Min grej är ju att låna, få några påminnelser på posten och sedan sent om sider gå till biblioteket, betala böter och konstatera att detta med lånande nog inte är min grej. Lika bra att köpa böckerna om man en gång betalar för dem, liksom. Idag hände det omöjliga, alltså.  Lånade och återlämnade böcker som en normal människa. Kanske jag är föränderlig trots allt. Tänker lite på det där med min morgontrötthet... Men den orkar jag inte ta upp desto mera just nu, för jag är till och med själv trött på att läsa om den.

1 kommentar:

  1. Hmmm...så lösningen på alla sömnbekymmer är att tillbringa nätterna på en sandstrand...paradoxalt...:D

    SvaraRadera