fredag 11 februari 2011

Snigg!


Kokkolas absolut sniggaste taxi stod igår på sjukhusets parkering. Gäller att komma ihåg det där nästa gång man beställer taxi nu bara. Att sluddra "NEEJ! Jag schka ha den som har MARILYN MONROE på schej!", alltså. För taxi åker man bara när man är full som en anka, nämligen.

4 kommentarer:

  1. nice one! nu duger ingen annan taxi än dendär :)

    SvaraRadera
  2. Att dom aldrig lär sig.. :(
    För en väldigt liten del av befolkningen är taxin en väg till krogen! För dom som verkligen behöver det, som Göta 90 år eller Berndt 5 år..så kanske det inte är lika hejsan, men var och en med sitt!

    SvaraRadera
  3. Nina & Emma >> Visst er an? Funderar om ja sku laga na liknand på min bil. Fast kanski me Vesa-Matti Loiri..?;)

    Anonym >> Men jag tycker att jag "verkligen behöver" en taxi om jag ska hem och har druckit:) Dessutom tycker jag inte att det brukar vara många 90- eller 5-åringar som måste stiga åt sidan för att jag ska ha taxi halv fyra på lördagsnatten. Om så vore skulle de gärna få gå före mig!

    Sedan vet jag inte om det är så hård konkurrens om taxibilarna i dagens läge att man får ta taxi bara om det är en nödsituation. Snarare är det väl en stor fördel för taxibolagen det där med att så många ska ha taxi på helgnätterna. Rätta mig gärna om jag har fel, om någon taxichaufför läser detta:)

    Förstod tyvärr inte riktigt din point här (om någon gjorde det får de gärna förklara för mig). Var problemet att jag tyckte taxin var snygg? Eller att jag sa att "man" (i detta fall mycket klart liktydigt med "jag", men det tycker jag att man förstod av sammanhanget) bara åker taxi i berusat tillstånd? Det är nämligen alldeles sant. I annat fall kör jag själv, men just hemresor från krogen brukar jag överlåta till någon som kan göra det bättre. Och lagligt.

    Jag är fullt medveten om att folk använder taxi till annat också, typ ta sig till sjukhuset. Dessutom tror jag inte att Göta och Bernt har något emot att åka i en sådär cool taxi, oberoende av vart de ska:)

    SvaraRadera