fredag 3 december 2010

Hooked

Presterade igen en dyngdålig natt vad sömn beträffar, både kvalitet och kvantitet. Jag har sovit liiti men rokot. Började med att ligga och vrida mig i timtal, klockan blev både två och tre innan jag slumrade till i någon slags orolig halvsömn där jag drömde mardrömmar. Klockan fyra var jag vaken igen och fick börja om hela processen. Till sist hann jag somna, men då var det i princip dags att stiga upp. Trött som ett... som ett... (känner att jag börjar ha använt alla liknelser vid dethär laget) skrumpet fikon var det bara att kicka igång fredagen.

Men när jag väl hade trampat iväg till hospitalet - idag i bara några behagliga minusgrader - kom jag igång ordentligt. Har haft en varierande och händelserik dag, arbetsuppgifter ungefär från den ena ytterligheten till den andra, riktigt intressant. Efter att ha jobbat hela dagen, cyklat hem, mellanlandat en sväng, bytt om och dragit till gymmet en sväng för att sedan återvända hem började dock energin vara på minus. Var tvungen att ta igen mig på sofflocket en stund efter att ha petat i mig kvällsmaten.

Där efter tio började orken återvända, vilket kanske kan tyckas vara lite onödigt sent. Men jag fick energi till att packa in en julklapp, betala ett par räkningar, torka golven i hela lägenheten och pyssla omkring lite.


Och sorry, men jag kan inte hjälpa det. Jag har bara a thing for krokar. Det är systematikern, praktikern i mig som talar. Rejäla krokar på ställen där de behövs är bara toppen. Ett så otroligt enkelt sätt att göra en enorm skillnad mellan plotter och ordning. Dessutom är det snyggt. Nu har jag köpt dessa stora, stiliga saker som jag skruvade upp där jag har mina träningsgrejer, medan jag höll på och pysslade. Perfekta att hänga upp till exempel löparkläderna på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar