måndag 20 juli 2009

IDAG däremot

Om jag igår var hur pigg som helst trots knappa 2½ timmes nattsömn och tidig start på jobbet så kom bakslaget idag. Jag är trött som en apa och steg upp nästan halv elva efter en lång natt av tung sömn och en massa konstiga drömmar. Bland annat plockade jag blommor som bara vissnade hela tiden.

Jag har drömt en massa ändlösa drömmar den senaste tiden. Saker som nöter på och aldrig verkar ta slut. En natt drömde jag till exempel att jag skulle hålla igång två spinnrockar samtidigt. Ni vet sådana där gammaldags spinnrockar man spann garn på förr i tiden. Som man måste hålla igång genom att trampa med foten. Jag hade två spinnrockar som jag trampade, än den ena, än den andra. Grejen var att ingen fick stanna, och helst skulle båda hålla jämn fart hela tiden. Jag var alldeles utmattad när jag vaknade! Hur skulle en psykolog tolka en sådan dröm?

Det regnar idag. Kanske jag ska kura i soffan under en filt. Jag är nämligen ledig!

2 kommentarer:

  1. en natt med lite sömn klarar man nog, men när det blir flera på raken börjar man känna sig lite sliten. jag sover dåligt varannan natt, så jag hålls just o just på benen ;)

    SvaraRadera
  2. Jo, en natt klarar man bra, till och med helt utan sömn. Det är den där andra, tredje och fjärde som börjar kännas... Jag hade en period då jag knappt sov alls under en lång tid, och det var slitsamt. Kroppen reagerade på flera obehagliga sätt:-/

    SvaraRadera