tisdag 28 juli 2009

Igår

Jag hade fullt upp igår. Med att sova. Måste ha varit helt förbannat slut, för jag vaknade halv elva, och var fortfarande trött. Steg upp, läste tidningen och drack te och lade mig sedan i bikini på en filt på gården. Somnade och vaknade två, då solen hade gått i moln. Klädde på mig, lufsade in och lade mig på soffan. Somnade. Vaknade. Halv fem.

Vid det laget insåg jag att jag inte kommer att bli piggare, utan bara tvärtom, så jag bryggde mig en panna kaffe och försökte vakna till liv. Iklädde mig bikini igen och klippte gräsmattan. Telefonförhandlade med bästa L, och stämde träff för en runda längs öjavägarna. Vi strövade bland annat över Tallbackan, ut mot Släätbjerji, genom Djupsund och lite hit som dit.


När vi kom hem skyndade vi oss att packa våra väskor och drog sedan till Gäddviken för ett kvällsdopp. Vattnet var ganska varmt, men kvällsluften är alltid lite kylig. Fick vrida på värmen i bilen för att få upp värmen på tillbakavägen. Jag har sagt det förr, men gör det igen: ah, sommar!

1 kommentar: