måndag 28 mars 2011

7K

Jaha, sjukledigt då. För första gången i hela mitt liv har jag sjukanmält mig. Eller ja, en gång som typ 19-20-åring (?) hade jag lovat att hoppa in på bybutiken men fick 39-gradig feber och fick ringa och säga att jag inte kan komma. Men sjukledigt som i att hämta sjukintyg och sjukanmäla sig, det har jag aldrig gjort förr. Någon gång ska vara den första.

Ändå har jag så grymt dåligt samvete för att jag är hemma. Låg i sängen och angstade och ville inte ringa Työplus och tänkte att om jag ändå skulle... Men jag tar det säkra före det osäkra och är hemma idag. Utan att gå in på några detaljer har vi haft magsjuka som har florerat på sjukhuset, och dessutom bland våra barnklienter. Verkar som om jag trots mitt annars ganska tuffa immunförsvar har lyckats dra på mig någonting. Idag mår jag bra, men med tanke på att gårdagen var den värsta hittills så ska jag inte utmana ödet. Ska vara hemma och dricka piimä istället.

_____________________
Tillägg 18.23

Känner att jag måste klargöra lite. Med "gårdagen var den värsta hittills" menade jag alltså inte att den var det värsta jag har upplevt hittills i mitt liv, utan att jag bara har varit lite dålig sedan i fredags, och att söndagen var den värsta. Men en natts sömn gjorde susen, nu mår jag okej igen och har druckit min piimä. Imorgon blir det jobb:)

4 kommentarer:

  1. I am a person considered offensive to society, I visited your blog and I love, a hug from Reus Catalonia and many thanks for visiting my blog, you are a very brave person.

    SvaraRadera
  2. Voi nee. :( Krya på de!! Kraman från Vasa

    SvaraRadera
  3. Emma >> Tack, ja mår noo bra rej:) Men he va rolit ti få en kram äntå, å kram tibaka!

    SvaraRadera
  4. Praa praa! :D Å vassegooo! :)

    SvaraRadera