tisdag 1 juli 2008

Skidföre


Knäppte på mig rullskidorna ikväll, för första gången denna säsong. Det var så varmt att det kändes riktigt behagligt att göra det. Fästa skorna i bindningarna, alltså. Efter att det var avklarat blev det värre. Jobbigt att skida när man inte har gjort det på ett tag, kan jag tala om! Har dragit några lättare länkar på rullskridskor i sommar, men gott folk - det går inte att jämföra på samma dag. Rullskidor är betudligt tuffare att ta sig fram på. Bromsfunktionen ser till att det alldeles säkert inte ska gå för lätt!

Men en bra länk blev det. Jag försökte satsa på parstakning så mycket jag orkade, men det var mycket tyngre än jag kom ihåg. Stannade nästan på stället i uppförsbackarna, och var väl inte direkt någon imponerande syn. På hemvägen började det regna, ganska skönt med droppar mot pannan och frisk doft av våt asfalt och vått gräs. Få se om detta känns imorgon, tycker redan att det stramar i ländryggen, och dessutom svider det lite i handflatorna.

Jag har förresten hittat ett litet projekt åt mig. Det är lite hemligt ännu, men jag har frågat lov, och det verkar vara fritt fram. Gäller att sätta igång med det någon gång också. Vänta, ni ska få se sedan:)

Imorgon blir det mysfrukost, jag har sovmorgon. ÖT ska läsas lååångsamt.

2 kommentarer:

  1. Oj.. ja sku å vila ork på na liknand länk... träna i förrgår å er ännu heilt spaghetti bakett e.. dessutom har naating läst se under vänster skulderblad så he er pipi... örk!

    Bella er i full gång me att riv ner sakren från hyllona.. suck.. måst igen flytt allting ein hyllo höger upp...

    Ein viko ti simskolan... hu ska e ga me Bella å svärmor??

    Ska no skick hede lappin naangang.. tå ja komber me ti e.. ti abo-mailen visst??

    SvaraRadera
  2. Duktit, kämpa på bara! Å att e känns spaghetti e ju ett gott tecken:)

    Heh, ja sku vila sii Bella in action me mamma springan baket å fösök rädda det som räddas kan åv hyllona;)

    Jå, int na läng kva ti simskolan nu... på gott å ont. Men vi ha ju klara e hittills, så... Jo, på majkronq ere bara ti skick lappin. Bara ja minns ti koll mailen, ja e ju på "somarlov" nu. Tu kan ju skick na sms elde na så ja minns ti koll san:)

    SvaraRadera