onsdag 16 juli 2008

Officiell lägenhetshyrare!


Har precis betalat första hyran på min nya lägenhet, så nu är den min på riktigt. Nycklarna har jag i handen, och så har jag talat med min snälla hyresvärd idag. Hon hade varit inne och kollat på det nyrenoverade badrummet, och sa att det var så fint, så fint:) Ska bli trevligt att flytta in (fast det är i Åbo;))

Det blev kaffe på Bryggan med Lillgumi ikväll. Det där stället kunde inte vara bättre placerat, väderstrecksmässigt sett alltså. Huruvida det befinner sig på "fel sida av byn" kan man diskutera;) Men en alldeles förträfflig kvällssol är det där. Solen sjunker sakta ner i vattnet, och folk tar i land med båtar då och då.

Somnade förresten i solen idag efter stadsrundan med Emma och Bella. Skulle bara ligga och ta igen mig i solstolen en liten stund innan jag drog iväg ut och sprang. Kokade en kopp kaffe (ingenstans är kaffet så gott som i Öja), drog av mig kläderna och lade mig i bikini och blundade ett par sekunder. Vaknade en timme senare med den orörda kaffekoppen bredvid mig. Hmpf. Dessutom helt borta i huvudet, knappt så jag visste var jag var... Bara att snubbla in, dricka lite och dra på löpskorna.

Maratondag imorgon igen. Men jag börjar bli van.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar