måndag 2 december 2013

Sitter i ett

Herr...e...GUD en sådan intensiv måndag! Klockan är nu kvart över nio och det är egentligen först nu jag hinner stanna upp och andas utan att vara på väg någonstans. Nog för att dessa måndagar brukar vara av det brådare slaget, men denna slog nog alla rekord.

Mycket att göra på jobbet. Riktigt fullt upp hela dagen. Inte blev jag klar heller, utan det sista pappersjobbet fick jag bara skissa upp på en post-it-lapp och skyffla över till morgondagen. Direkt efter jobbet till butiken, där det var full byggnadsarbetsplats och jag sedan inte ens hittade hälften av det jag skulle ha. Hade inte tid att gå och leta längre, så jag stack hem med bara halvt förrättat värv.

Hemma. Packa väskan, byta om, bylta på ytterkläder och dra till gymmet på måndagspumppi. Hemåt, stanna på vägen och göra ett nytt försök att handla, googla fram recept på sådant som också passar till lunchlådor. Hem med matkassarna. Duscha, byta om, koka mat. Medan maten stod i ugnen röja upp, tömma och fylla diskmaskin. Diska stekpannor och annan skit. Medan maten svalnade till mänsklig temperatur passade jag på att ringa min bror som hade försökt få tag på mig tidigare. Äta, plocka undan, samla ihop smutstvätt, plocka i tvättmaskinen och plocka undan det som redan var tvättat och torkat.

Och först NU dimper jag ner i soffan. Öööh. En sådan dag idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar