lördag 28 december 2013

Juldagsfirande och annat skoj

Ligger några dagar efter med bloggandet, men jag kan ge er en kort resumé för att nu i alla fall själv hålla koll på vad som har hänt. Bloggen är nämligen ett utmärkt redskap för att hålla reda på vad man har gjort när. Häromdagen funderade vi med flickorna på vad vi egentligen gjorde på nyår ifjol, och jag bara *blädder, blädder i bloggen* - jepp, vi var först hos mig och spelade spel, sedan tittade vi på raketerna och sedan var vi på krogen. Praktiskt!

På juldagen fick jag träffa en sedan länge saknad kompis. Det var trevligt, även om vi inte hann catcha up med precis allt som hade hänt. Men en kaffekopp och lite snack hann vi med, och det var roligt. Mot kvällen var det dags att ta fram klackarna, locka håret och lägga på lite eyeliner och välkomna kompisarna hem till mig för traditionsenligt juldagsfirande. Tror vi var nio eller tio personer här som pratade, skrattade, lyssnade på musik och drack godsaker. Det vankade vin och whisky och en av pojkarna hade med sig ingredienser till Irish Coffee till och med. Sedan såklart en allnighter på Calle i bästa sällskapet, och det var så roligt att jag höll på att aldrig bli färdig.

På julannandagen var jag förresten till Öja igen, och mamma frågade med en liten suck om vi hade haft roligt. Jag - som förresten somnade på soffan i föräldrahemmet, trött efter nattens strapatser - svarade såklart att vi hade haft en kul kväll, varpå mamma lite skeptiskt frågade om det "nog verkligen kan vara sådär roligt varje gång". Och nu ska jag berätta att JA, det kan det. Blir nästan tårögd när jag tänker på mina fina flickor och hur roligt vi alltid har det. Mina snälla, roliga och omtänksamma kompisar. Vi har verkligen alltid roligt!

En av pojkarna glömde sina skor hos mig efter juldagen. Ett par präktiga dojor i den rejält tilltagna storleken 47. Mina båda fötter skulle nästan rymmas i en sko. Om han inte hämtar dem kanske jag kan använda dem till något praktiskt. Typ verktygsback eller garage.

Var förresten på kaffe med just de där finingarna igårkväll. På Kilta myste vi ner oss med varsin stor mugg kaffe och pratade igenom juldagskvällen, och ibland höll vi på att skratta ihjäl oss när vi analyserade igenom allt vi hade gjort. Jag vet inte ens om de fattar hur viktiga de är, de där damerna. Det är ju exceptionellt jätteviktigt att man har snälla, fina, varma, roliga och lättsamma människor omkring sig. Sådana man hänger med på veckosluten. Jag tycker så mycket oooom er!

4 kommentarer:

  1. GulleMaja <3 hälsningar från Bodö Ranch

    SvaraRadera
  2. Hahaa - en sko stor som ett garage - det är grejer det!
    God fortsättning önskar jag dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är faktiskt jättestora! Och står fortfarande kvar i hallen... God fortsättning på dig också!

      Radera