lördag 14 december 2013

Låt oss tala om bh-band

Ska jag säga en sak jag har riktigt, riktigt svårt för gällande kvinnfolk? Här kommer det: när man använder en bh som inte passar till plagget man har på sig. Allra värst är när man har ett linne med brottarrygg och ståtar med en vanlig bh som alltså har band som går tio centimeter utanför linnets kanter. Så störande att jag har lust att gå fram till personen i fråga, ta tag i bandet och snärta till över axeln.


Kolla här. Topp med brottarrygg - och så de där fula bh-banden som förstör alltihop. Det kan väl inte ha gått någon förbi att det finns bh:ar med brottarrygg? Pointen med en brottarrygg är ju just att skärningen ska vara mellan skulderbladen. Brottarrygg på kläderna = brottarrygg på bh:n. Lika självklart som axelbandslösa kläder = axelbandslös bh.

Och kom inte ens och pip om de där vidriga, VIDRIGA silikonaxelbanden som finns att köpa. Vad ni än tror, brudar - de är inte osynliga. De är bara svettiga plastband som syns lika mycket som tygband. För dem som äger ett par av dessa hemska tingestar säger jag bara: 90-talet ringde och ville ha dem tillbaka. Fattar inte ens vem som har kommit på en så urbota dum idé som bh-band i silikon.

Modeexpert M. Kronqvist har åter talat. Ugh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar