torsdag 26 juni 2008

Kokkola


Efter jobbet idag hann jag hem och dricka en kopp kaffe och pussa lite på Hjalmar-bebisen innan jag hoppade i bilen och körde till Den Riktiga Staden, alltså Kokkola. Sjukhuset igen, och den här gången somnade jag minst två gånger ordentligt i väntrummet innan det var min tur.

Sedan tog jag en liten tidsfördrivsrunda i några butiker och fyndade bland annat dessa tantskor. Som gjorda för att bäras av bittra, medelålders kvinnor som jobbar med kass lön, ni har säkert själva sett dem. De har sådana här skor. Inte särskilt snygga, men de kostade 7€ och jag behöver verkligen någonting att ha på fötterna på jobbet.

En runda genom H&M också, men hade ingen lust att börja shoppa på allvar. Plockade bara på mig två basic-toppar som jag tänkt köpa flera av länge. Leve dessa billighetskedjor med sina underbara basplagg! En grön plånbok köpte jag från samma assit-butik, eftersom den tidigare börjar ramla sönder och samman. Även den av modellen Tant. Men tantbörsar är söta:)

Bastusugen ikväll! Men jag orkar nog inte börja med någonting sådant mera... Får bli en het dusch, och så lite mys på soffan i all stillhet. Ska bli skönt, jag är trött och har morgonskifte imorgon också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar