tisdag 3 juni 2008

Kaffe med saltvattensdoft i näsan


Det blev Brygganpremiär med Lillgumi ikväll! Satt en god stund med kaffe och tittade på solen som gick ner över vattnet, på lite sjöfåglar som cirklade omkring och på båtar som kom och lämnade hamnen. Mycket finare kaffeställe än Bryggan finns nog inte... Vi måste ta en påtår för att kunna sitta en stund till:)

Ledig imorgon. Heila daan. Nu befinner jag mig i valet och kvalet. Borde egentligen dra mig upp tidigt och köra med tom mage till sjukhuset och infinna mig på laboratoriet för att få en nål i armen. Smart vore det ju att göra det på en ledig dag och få det överstökat så jag nu kan få de förbannade provresultaten någon gång, för nästa vecka måste de vara klara. Samtidigt är det ju inte det man vill göra på sin sedan länge efterlängtade lediga dag. Då vill man ju sitta och dricka morgonte i snigelfart och bläddra i ÖB - förlåt ÖT - i all tystnad och stillhet. Jäklar.

Jag är fortfarande trött som ett as. Sov i flera timmar när jag kom från arbetet, och skulle kunna fortsätta dygnet runt om det vore möjligt.

1 kommentar:

  1. Ahaa.. kanski he er en lillan maja på väg om du er så tröitto?? :P ;) Elder järnbrist... elder sömnbrist.... (Vitsi va he er svårt att få naating att låt som ett skämt tå man skrivar..)
    Hu gar e å far e? Vi ska heimåt ti Öja i helgen...

    SvaraRadera