tisdag 17 juni 2008

Bebis!


Bättre dag på jobbet idag, faktiskt helt okej. Kanske det tar sig trots allt, utan att nu ropa hej alltför tidigt. Hade inga större aggressioner när jag hoppade i bilen och körde hemåt ikväll. Nu ska här sovas några timmar, och sedan återvänder jag på morgonskift.

I morse klev jag upp och körde på tom mage till sjukhuset för ännu fler prover. Har man remiss till laboratoriet får man traska in vilken dag som helst mellan 07 och 14, och så får man en nål i armvecket. Praktiskt. När jag kom dit sist fick jag gå direkt in och lämna mitt prov och gå ut tillbaka. Nu var rummet fullsmockat med människor, och jag såg direkt att detta inte kommer att lyckas på flera timmar. Dessutom skulle jag ju till jobbet lite senare, och... Nej, jag vände på klacken och körde hem istället. Åt mysfrukost för mig själv i soffan framför morgon-tv, och hade det allmänt gemytligt. Bättre så. Nål i armen tar jag en annan dag.

Familjen Kronqvist har ikväll fått en ny liten medlem, som vi väntat på i flera veckor redan. Medlemmen var nämligen så ynkligt liten att den mest stod och darrade, och behövde få växa till sig lite. Men ikväll nosar han runt och nyser antagligen av dammtussarna som finns här. Lille Hjalmar är smärtsamt söt, även om jag i allmänhet tycker att katter är otäcka. Men ni vet - egna barn och andras ungar:) Och jo, bilden är usel, men Hjalmar vägrade sitta still ens en nanosekund, och skulle dessutom hela tiden vara i de mörkaste vrårna där kameran på min mobil inte gillar att fota.

2 kommentarer:

  1. Va söt! :) Så nu er ni kattägaren tå? :) He liknar Tanelis katt na liiti..

    Hördu, vi komber no heimåt nu på missomarn, imoru för att vara exakt, fösst ska björn få examen å så ska vi ut å ita men saan styr vi nissan mot Öja...
    Föresten, passar simlärarträff 27.6 klockon 17.30? Di sku böv veta om he passar fö te?

    SvaraRadera
  2. Voi arma dagar va gullo! Ja bleiv nyfiken och måsta byri läsa bloggen din jer! :) Hur stuntar livet annos tå, allt bra...? Ja förutom somararbeiti din föstås, he låter ju nog kålkkå trevligt!

    SvaraRadera