söndag 8 juni 2008

Sommar, sommar, sommar


Premiärdopp igårkväll i ett varmt och skönt vatten! Inte helt illa att efter en stressig arbetsdag - som gjorde att jag var arg och förbannad och leid och trött och irriterad - krypa upp på en bastulave i en riktig, vedeldad bastu med en iskall öl som sällskap. Sedan slappa i soffan, dricka lite vin och allmänt fördriva lördagskvällen.

Imorse var det inte lika muntra pipor. Hann ligga en smärtsamt liten stund i solen innan jag fick bita i den sura äpplet och dra iväg till jobbet. Hade en miljon gånger hellre legat kvar i solen, läst lite, vänt på mig då och då och kanske tagit ett par dopp till. Men har man något val? Gillar inte att publicera bilder av mig själv i bikini, men den här bilden var bara så sommar. Skööönt!

När jag kom hem efter ett långt kvällsskift möttes jag av en sådan förbannad röra som bara mina två bröder kan lämna efter sig. Tallrikar, glas, smulor, påsar, flaskor... När man har donat sig igenom hela eftermiddagen och kvällen, och bara ska hem och sova innan morgonskiftet - då vill man inte lägga dessa timmar på att klämma in tavara i diskmaskinen och handdiska det som inte ryms med. Satan, satan, satan.

Efter att ha blivit klar med skiten och dessutom samlat ihop en shitload av kläder, skor, verktyg och annat löst krafs som fanns överallt, lagt igång en tvättmaskin och duschat av mig jobbdammet såg jag fram emot att sätta mig i soffan och bara vara en liten stund. Kanske titta på tv, men helst bara lyssna på tystnaden. Då bestämde sig mor och far för att komma hem och fråga tusen frågor om allt möjligt. Som jag ska svara på, trots att jag också precis har kommit hem! Dessutom måste de naturligtvis vara i olika rum och hojta "va?" åt varandra, så att varje mening måste upprepas minst tre gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar