söndag 12 januari 2014

Klockan i bruk

Helgen börjar lida mot sitt slut. Vi har avlagt nykterhetslöfte med flickorna efter jullovets festligheter, så det har gått mycket lugnt till detta veckoslut. Eller avlagt och avlagt, det var inte precis som att det krävdes någon noggrannare övertalning. Alla verkar vara totalt slut, och bästa L skickade ett meddelande redan på fredagseftermiddagen där hon meddelade att hon i alla fall INTE tänker dricka något vin i helgen. Jag var inte sen att svara att det tänker då inte jag HELLER om någon nu trodde det.

Vad jag däremot gjorde i helgen var att kliva iväg till uraffären för att korta av armbandet till födelsedagsklockan. Damen bakom disken pep förfärat till när jag halade fram vänster handled och tyckte att "det ju knappt blir något kvaaar av armbandet". Jag blev genast förtjust. Det låter så näpet när någon ojar sig över att ens handled är "siro". Ujuj, så späd och ljuv jag är! Nåja, armbandet åtgärdades och klockan sitter nu perfekt. Och är jävligt snygg, vill jag påpeka.

Ikväll har jag sprungit en kall länk i halkokaritrakten. Styvt och segt gick det med långkallingar under vintertightsen, mycket lättare att springa i tunnare kläder. Men länken blev gjord och jag återvände hem med iskallt, stelt ansikte och röda kinder.

Imorgon ny vecka, nya tag. Badam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar