måndag 13 januari 2014

Fjorton

Fjorton minusgrader i Kokkola idag. Sådana gånger är man glad över att inte vara tävlingskidåkare och behöva dra på sig hjälmpipon och dubbla kallingar och nöta något jävla elljusspår i januarimörkret. Istället fick jag dra på mig betydligt tunnare träningskläder och slinka ner i gymkällaren och ladda ur ett pass Bodypump i dånande musik med andra peppade typer. Skitbra, detta att man får göra roliga saker! Roliga saker är bra mycket roligare än till exempel tråkiga saker.

Efter jobbet drog jag en snabb repa på stan för att försöka handla lite kläder. Jag har ju som bekant ingenting att ta på mig, ett problem som uppstår varje dag när jag står och synar paltorna i skåpet. Nu hittade jag i rask takt två plagg som jag norpade med mig. Och bara det ena var svart, det är ju ett framsteg.

Måndag. Sitter här med laptopen i famnen och gäspar förståndet ur led. Men annars har det varit en ovanligt lugn måndag, bara nu framåt kvällen som det börjar kännas urladdat i skallen. Kanske skulle söka mig i säng i tid ikväll. Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar