lördag 20 augusti 2011

Pili

Det tråkigaste som finns när man ska ställa sig i ordning (alltså anskaffa sig ett utseende som duger bland folk) är helt klart att föna håret. Det är så tråkigt! Så! Tråk! Igt! Duscha går fort, klä på sig ganska fort, även om det är klibbigt och läbbigt när man är nyduschad. Sminka sig går också rätt fort (man är ju så snygg från förr så det krävs inte så mycket, HÖHÖ). Borsta tänderna går enkelt.

Men så är det det där med håret. Som både tar tid och är tråkigt. Och jag måste föna håret när det är tvättat. Kan inte minnas att skulle ha låtit det lufttorka på många år, för det går inte. Är nämligen utrustad med hår av kvaliteten odefinierbart fjun, och har väl sammanlagt ett tiotal strån på skulten. Ser det ut som i alla fall. Vid mittbening är det cirka fem strån som fördelas till varsin sida av huvudet. Men nu brukar jag inte ha mittbena, utan sidbena. Alltså sju strån åt höger och tre åt vänster. Typ.

Så himla orättvist. Båda mina bröder har tjockt hår, riktigt tagel. Sådant är så onödigt. Ungefär lika som att en del karar har låååånga, tjocka, böjda ögonfransar. Till ingen nytta. Men jag undrar ändå över oss tre syskon: varför fick jag fjunet, och de svallet? Nåja, jag fick ju BRAINSEN, någon rättvisa ska det väl vara. HAHA.

Om någon undrar över rubriken så har jag världens värsta rubrikkramp, kom inte på något snitsigt med hår eller fönar. Så varför inte pili?


4 kommentarer:

  1. Kan man kanstji utläsa en uns av avundsjuka i rubriken? På brödraskapets hårsvall alltså, inget annat, men he fösto du säkert me brains o allt...;)

    SvaraRadera
  2. Nu analyserar du noo på tok för djupt igen... ja mena bara att e er tögot ti fön hååri:)

    Under på att du vakar på näätren! :P

    SvaraRadera
  3. Hrmm...deheer...he va no bara en "split second" tanke hedee, överdriven analys "på flit" om man så vil...;) He ska no vara na betydlit allvarliari fö at e ska byri ita på nattsömnen...

    Måhända at nätterna ha vaali liiti sein ibland den närmaste tiden men he beror no bara på at ja ha semester o FÅR DJERA VA JA VIL (nästan i alla fall)...:P

    SvaraRadera
  4. Du kan ha samma rubrik i gradun tycker jag!

    SvaraRadera