tisdag 26 november 2013

Säg det med ett ecard

Jaha, Maja. Hur skulle du främst beskriva kvällen löprunda? Nå, det får väl bli som den forne skidåkaren Johan Lind lär ha sagt direkt efter målgång i någon intervju:

För det var det verkligen. Det började nämligen helt plötsligt regna här ikväll, och snölandskapet förvandlades till en isgata utan dess like. Svinhalt, blött, stora vattenpölar och sörja att springa i. Fick knappt skorna att fästa på underlaget, utan man kände hur det slirade och gav efter för varje steg. Så bra balansträning! Tänkte jag tappert när jag krigade fram med slask som yrde vågrätt in i mun och ögon. Skorna vägde säkert ett kilo var när jag kom hem, nerblötta som de var.

Kan det förresten vara sant att det är lillajul redan nu på lördag? Det låter ju ganska överdrivet. Att vi är så nära jul nu redan, menar jag. Jag tycker att hösten just har börjat. Men onekligen är vi väl lite längre hunna. Postlådan exploderar nästan av diverse leksaksreklam, jullåtar plingar i butikerna och glöggen har ställts fram till försäljning. Själv rör jag ikki en julprydnad innan lördagen, men sedan får man väl kicka igång säsongen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar