söndag 3 november 2013

Följderna

Följden av att man åker till Ikea med en stor paketbil är att man har vardagsrummet fullpackat med pafflådor innehållande möbeldelar av varierande slag.

Bland annat den här hopen satt jag och stirrade på imorse när jag drack kaffe. Ur min sprillans nya ikeamugg, kan tilläggas.

Ikväll efter gymmet blev det skruva av. Det var hyllplan och dörrar och gångjärn och pyttesmå skruvar och spikar och spånskivor och fan och hans moster. Någon slags bokhyllefundering fick jag till, och därmed äntligen någon slags vettig förvaringsplats för mina böcker. Nu kan jag önska flera till julklapp, när jag har någonstans att ha dem.

När skåpet monterades ihop tog jag närmsta vinflaska för att mäta upp ett lämpligt avstånd mellan hyllorna. Man vill ju gärna att de viktiga sakerna ska få plats, menar jag.

Ja, vet ni. Det har inte varit mycket rast och ro den här helgen. Men jag klagar inte, jag bara konstaterar. Den kommande veckan ska bestå av möbelmontering, ity det finns några lådor kvar, om vi säger så.

5 kommentarer:

  1. Skoj! Du visar väl helhetsbilder på dina nyanskaffningar sen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, jag vet inte, alegni. Har ju ett visst mindrevärdeskomplex när jag jämför med dina inredningstalanger ;D

      Radera
  2. Yess! Vuxenpussel! Gillas starkt, kan e finns na som e mytsji roligare tå e gälder hus o boende??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kan int hald me jer, sku snarari säj att möbelmontering e Satans påfund :D Ja brukar sats på ti svära ihop e elder si till ti bjud in lämpligt folk som får göra jobbet, Man får inte va dum!

      Radera
  3. Men Maja! Man ska inte jämföra sig med andra. Jag vill så gärna se.

    SvaraRadera