tisdag 5 november 2013

Blackebergsbordet

De e mycke nu. Igår bjöd jag SÅ LÄMPLIGT in min bror på kaffe efter jobbet. Kaffet föregicks av lite möbelmontering och sånt. Byteshandel dessutom, för jag och brodern bytte lite möbler sinsemellan. Jag hivade till exempel upp min bokhylla på hans flak i utbyte mot ett soffbord jag hittade hemma hos honom en gång.

Riv, riv, öppna, öppna, skruva, skruva. Sådärja. Lådhopen minskade och nu är det bara en pafflåda kvar, och den innehåller ett badrumsskåp. Till det har jag beställt specialisthjälp i fråga om en våtrumsexpert. Jojo, fint ska det vara! Man ska överlag omge sig med bekanta från olika yrkesgrupper, det blir himla smidigt när man behöver hjälp. Förra fredagen cyklade jag till exempel till ambulansintaget på akuten på kvällen och hämtade lite plåster av bästa L.

Soffbordet, ja. Ett lustigt, kvadratiskt, vitt retrobord som fanns i min brors hus. Som för övrigt är fyllt med roliga retrosaker. Jag gillar ju grejer med lite fiilis i (säger hon som just kom från Ikea med bilen fylld av världens mest förutsägbara möbler...) så jag tiggde till mig det en gång. Och under bordsskivan fanns den här texten. Det är alltså stöldgods från ett rikssvenskt sjukhus! Det gör bordet så mycket siistigare! 

2 kommentarer:

  1. Eller så är det fådda avskrivna grejer från nämnda sjukhus! Mor T.

    SvaraRadera
  2. Kan vara. Men så mycket COOLARE med stöldgods!

    SvaraRadera