söndag 29 maj 2011

Lördaxdax

Annorlunda lördagsaktivitet igår. Hängde nämligen på med bästa L och tre andra för att - wait for it - bowla. Vilket jag har gjort senast i högstadiet. Det var ju riktigt kul! Även om, eh... "tekniken" hade rostat aningen under pausen på tio år. Men i alla fall lyckades alla svinga klotet åt rätt håll i alla fall, alltså mot käglorna och inte mot medspelarna. Lite annorlunda fiilis på bowlandet var det nu också jämfört med högstadiet. Typ mera musik och öl, mindre jumppatimme.

Sedan en sväng till Amarillo, där det var fullpackat med folk. Lite vin och skitprat. Sedan hem och krypa under täcket. Då började ett ettrigt pipande störa mig. Pip - paus på typ en halvminut - pip - paus igen. Jag fick helt enkelt inse att jag verkade ha en brandvarnare i min lägenhet. Vilket jag inte hade en aning om, eller ens ägnat en tanke åt. Den där brandvarnaren hade tydligen slut på batteri, och meddelade härom med sina förbannade pipningar. Upp ur sängen, hämta en stol, lokalisera pipet och slita ner fanskapet. Sedan sova.

Nu har jag kommit så långt att jag har druckit morgonkaffe (klockan tre) och tänkte ställa mig iväg till gymmet för lite söndagspump. See you there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar