lördag 28 juni 2014

Vakandet fortsätter

Vad är juttun med detta vakande? Först var jag övertygad om att jag faktiskt inte sovit en blund inatt, för jag har bara legat och stirrat ut i mörkret med klarvakna ögon timme efter timme. Natten har känts oerhört lång. Niotiden klev jag upp, främst av uttråkan. Men så kom jag på att jag drömde en snutt inatt, så i något skede måste jag väl ha nickat till.

Nu följer det tråkigaste som finns, nämligen dröminfo, var god och hoppa över detta stycke om det inte intresserar. Drömde alltså att jag var på Mustakari in Memories och ville ha vin, det som jag i huvudsak dricker i festsyfte - vin och Caipiroska, nästan aldrig någonting annat. Snaps ibland, men sällan. Nå, hursomhelst fanns det - ylläri - inget vin i öltältet. Först. Men sedan fanns det ändå ett polskt rödvin (?!) till försäljning. Köpte raskt ett glas och det smakade förjävla vidrigt. Varmt och kryddigt. Kanske jag tuggade på min egen arm i sömnen eller något. Då blev jag besviken.

Nåja, lördag då. Var faktiskt in på jobbet en sväng idag på förmiddagen och ordnade lite med en grej. Fy på mig, man ska inte jobba på fritiden. Men nu gjorde jag det ändå. Lite trix innan semestern bara, och det var bara en kort stund, jag lovar.

2 kommentarer:

  1. Jahaa...nu fatar ja...tu känd de liiti tveksam ännu tå du kom ti va? ;) Så e va bäst ti "double up" mesama...hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dubbel glädje är dubbel glädje!

      Radera