tisdag 17 juni 2014

Kela på det

Hej hörni, mitt i midsommarveckan. Den snöiga, för övrigt. Själv har jag då inte sett någon snö, men en bekant i Kronoby hade haft alldeles vitt i rabatten imorse, och kollegan som bor i Uleåborg på helgerna visade med jämna mellanrum upp rapporter därifrån, med virvlande flingor och allt.

Nåja, det var kanske lite kyligt om de bara tårna i sandalerna när jag klev iväg över gräsmattan imorse. Men  är det sommar så är det. Och har man nya sandaler så har man. Punkt. 

 Det här är förövrigt ett jävla bra citat. Man ska göra JUST det man är rädd för. Ju obekvämare grej desto bättre. Alla små kliv utanför ens bekvämlighetszon är stora kliv framåt i livet som gör att man upptäcker så sjukt mycket bra grejer. Ska bli bättre på det. Förutom att hoppa bungy jump, för det ser jag ingen som helst point i. Jag behöver inte upptäcka att jag kan hoppa från en bro med en gumisnåd (citat Dartanjang) kring fötterna. Men ni fattar. Just det där citatet ska jag tatuera i svanken sen. NÅNEJ.

2 kommentarer:

  1. Jävla bra citat, du sa he å he tycker jag å. Fick lite fifty-sixty feelis tilåme! Sku behöv en kopp eldär två så sku ja kunna sätta ord på mina känslor du vet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tu har huvudet på skaft, din tolkning e riktig. Alternativ två e ju klart beter. Fifty-sixty! Trevlig midsommar, förresten <3

      Radera