torsdag 19 juni 2014

Kurrekurreduttön

Sitter igen som en skeppsbruten på en öde ö i soffan med datorn i famnen och väntar på att golven ska torka omkring mig. "Igen" var förresten listigt använt i den där meningen, för det får det att låta som om detta med städning vore ett ofta återkommande inslag. Det är det inte. Men jag fick lite leidon på dammkorvarna som virvlade i hörnen och skred till verket ikväll. Dammsugning, mattdamning, muggstädning och golvtorkande. I samma veva lakansbyte och en maskin disk på högsta temperaturen. Ska det vara så ska det vara.

När de här golven har torkat och mattorna (mattan) är utrullad igen ska jag ta midsommarhelg. Kanske bada lite bastu? Så är det långhelg och ledigt. Med lite tur slipper vi till och med minusgrader, höhö. Midsommarafton är ett oskrivet blad. Blir att freestyla, det gillar jag.

2 kommentarer:

  1. Freestyla är väl trevligt, MEN, med tanke på det utlovade vädret tror ja du skall tänka två gånger ifall Kalajoki hamnar på tapeten i något skede. Besökte orten med mc-gubbarna i kväll i kaffesyfte, ställets skogar var fullsmetade med lättklädda hjon på väg mot en osund vätskebalans trots vädret. Trevligt på småtimmarna säkert...fast nu lär ju inte dylikt bli aktuellt för en klok dam i sina bästa år eller?? Hehe...:)

    Trevlig Midsommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lustigt, Kalajoki kom precis på tal med flickorna...ska bara söka fram tältet först. NÅNEJ. Den tiden är över. Thank God!

      Dito!

      Radera