lördag 6 juli 2013

Hold the line

Sådär! Nu har jag tagit semester. Efter en hektisk gårdag då jag hade en massa att ordna med kunde jag till sist vidarekoppla, koppla på automatsvar och sådär annars stänga butiken för en månad. Hem och direkt ut på en varm löpsväng innan jag började göra mig i ordning för kvällen drabbning och inledning av semesterfirande: Totokonserten i Jakobstad.

Inledde så smått med lite sittning i en lägenhet som låg typ trehundra meter från keikkan, och bara det är ju en rätt praktisk sak. Ganska gemytligt att ladda upp för ROCKKONSERT med vin en stund innan. Sedan var det bara att traska in på området och känna sig som hemma.

Och nog är det ju fiilis med ROCKKONSERT. Även om man hade haft en fördel av att vara lite längre. Vid dylika tillställningar är jag alltid tvungen att stå på tå för att ha någon chans att se något. Det blir ganska länge att stå och balansera, kan jag meddela. Vaknade i natt av att vaderna krampade, ha!

Höjdpunkterna på keikkan var såklart de låtar man kände igen. Rosanna var fiilis, och Hold the line. Och naturligtvis Africa, det är ju givet. Själv gillade jag särskilt I'll be over you. Och vi var överens om att det var en proffsig keikka. Bra sång, bra musik. Och jag var såklart mest imponerad av gitarrsolona, men det är väl ganska väntat.

Sedan gick vi i racerfart till Stadshotellet där vi shottade upp stämningen lite. Inte så värst mycket folk, faktiskt. Jag hade väntat mig totalkaos. Nå, inte mig emot. Jag var till och med ner i Melody en sväng för att titta på dagisavdelningen. Kan inte säga att jag har saknat den så värst. 

Men nu - semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar