onsdag 3 juli 2013

Bajs i flera former

Tydligen blev jag så uppbrassad av bryggandiskussionerna att jag omöjligt kan se någonting intressant i att gå och lägga mig ikväll. Är som en dopad travhäst till lynnet och skulle helst göra RoLiGa SakEr LuLz. Men har en känsla av att ingen annan vill det. Tråkiga ni är.

Funderar lite i denna nattens sena timma över varför jag är så svag i mina triceps. Det stör mig något, nämligen. Och nu när jag skrev det fick jag en känsla av att jag har bloggat om det förr. Men de är fortfarande lika svaga. Eller så är det något förfärligt teknikfel jag har. Borde kanske kolla med något proffs.

Annat jag funderar över är varför min sallad inte växer ett skit i sommar. Har ingen som helst nytta av de där klena fjuttbladen som står och hukar i jorden. Ifjol, under den uslaste av alla somrar rent vädermässigt växte sig salladen hög och frodig som en djungel. I år när vädret är normalare har det inte hänt ett skvatt. Borde hämta hästdynga av mor och far. Hästbajs lär vara det bästa bajset om man vill driva upp grödor.

Sedan funderar jag över HUR PASS STOR fågeln som sket på mitt köksfönster någon gång inatt egentligen var. Mängden är nämligen helt ridiculous. Ungefär i storleken av en stekpanna. Vi snackar decilitervis med fågeldiarré, över halva fönsterrutan. Och hur lyckas man sikta in en så stor mängd skit på en lodrätt fönsterruta under ett tak. Det måste ju vara på jävelskap.

1 kommentar: