fredag 19 april 2013

Mitt nya, organiserade liv. Igen.

Har haft en litin fixardag idag. På jobbet hade jag en massa pappersjobb som väntade, och jag bockade av grejer på att-göra-listan i en sådan fart att jag glömde bort att det blev lunch, och när jag till sist lorvade ut i kafferummet hade de andra redan ätit.

Ikväll har jag igen kommit till the point of no return med alla dessa papper som ska gås igenom, alla räkningar och att-ordna-grejer. Kokade en stor mugg rätt starkt kaffe och satte mig att beta av högen. Det tog en stund, men till sist var pappren sorterade, allt var betalt och ordningen var återställd. Känns som om man har rett ut hela livet än en gång. Och igen kom jag att tänka på att det nog är oerhört tråkigt att vara vuxen. Hellre hade man väl suttit i badrock efter fredagsbastun och tittat på Disneydags än att knappa in referensnummer. Allt har sin tid. Disneyklubben sin och trafikförsäkringen sin.

Bland annat elräkningen fick jag tummen ur och betalade. Så att nu ingen kommer och vrider av elen för mig, det vore väl förargligt.

Och så har jag städat. Och tvättat kläder. Och tränat. Och varit till butiken. Och allt det där, ni vet. Som jag lorvar på med om fredagarna. Börjar känna mig lite slö i kropp och själ och tänkte nu börja dra mig tillbaka för den här dagen. Adjöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar