tisdag 9 april 2013

Halt

Jaha, då har väl veckan rullat igång på allvar då. Redan onsdag imorgon. Själv har jag mest varit hungrig och trött och ur gängorna ikväll. Pluggade in Hannah & Amandas podcast i öronen och drog ut och sprang en stund för att råda bot på denna olustkänsla. Och visst tog det skruv. En betydligt mera harmonisk Maja var det som sprang uppför trappan och låste upp en löprunda senare. En sådan vacker himmel det var ikväll, dessutom. Blekblå, liksom lite sammetsaktig med några klara stjärnor utspridda här och där.

Det är sinnsykt halt på min gård. Egentligen borde man börja varje morgon med att snöra på sig skridskorna och åka till bilen med några eleganta skär, kanske avsluta med en piruett. Hittills har jag inte gjort det, utan jag tar liksom sats från ytterdörren - utan skridskor - och glider typ i ett enda drag tills bilen stoppar mig. Det är inte så smidigt som det låter, men jag räknar med att inom ett par veckor är den där isen borta.

Ha! Nu blir det takatalvi ska ni få se, bara för det där uttalandet. Men ny snö smälter ju bort den gamla, det har vår städerska på jobbet sagt, och hon vet nästan allting. Kan nästan allting också. Häromdagen öppnade hon min kollegas fastkilade dragkedja i kappan genom att gnugga lite med ett prydnadsstearinljus ur kafferummet. "Så gjorde vi förr i världen" sa hon bara odramatiskt och startade golvtvättningsmaskinen.

2 kommentarer:

  1. Tänkt bara meddel att ja har svara på dömde frågona nu äntligen. :)

    SvaraRadera
  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
    Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.


    Feel free to surf to my blog :: waist to hip ratio calculator

    SvaraRadera