onsdag 17 april 2013

Inget att se här

Alla sorter idag. Hade en extra jobbrelaterad grej ikväll också, så det var ganska sent innan jag var klar för dagen. Sedan har jag hunnit med en liten länk och som bäst håller jag på kockar ihop någon slags gryta som ska bli matlådor för resten av veckan. Extra noga med sådant fix nuförtiden, eftersom Cittari har flyttat. Annars brukar jag de dagar jag inte orkat fixa matlåda hastigt gå till deras kött- och fiskdisk och köpa någon sallad. Det funkar ju inte nu längre. Lite besviken över detta faktum, faktiskt. Cittaris sallader var bra.

Fatta att det är vår! Igårkväll sprang jag på en stig som jag besöker ganska ofta. Kom då på att föregående länk på den stigen skedde på snöunderlag - igår på barr och grus! Mäktigt med denna förändring. Närvidlag börjar det vara okej med bikini? Det kan väl inte vara så länge kvar nu. Provade flipflopsen redan för flera veckor sedan.

Nu ska jag gå och se hur det ligger till med grytan. Ska stå likt en arg skolmattant och sleva upp den i olika lådor med en amper snärt med handleden. Sedan kanske det får bli en rimlig tid på sänggåendet i det här huset, får se lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar