onsdag 8 juli 2015

Varje dag något skoj

Semestern fortskrider på ett mycket gemytligt sätt. Man kunde ju lätt vänja sig vid en tillvaro som denna! I måndags var det igen fint väder, och jag styrde kosan mot skären, där jag brottades med hundvalpen, solade, badade och allmänt nästan njöt ihjäl mig.

Pappa fixade rökt sik framåt kvällen, vilket ju också det är en njutning i sig. Hade man inte varit tvungen att bena hade jag lätt ätit ett kilo. Nu nöjde jag mig med två fina firrar i solskenet på terrassen. Gott!

Lite senare på kvällen samlades vi med gänget för att spela Mölkky. Tyckte personligen att jag låg ganska bra till, men fick se mig omkörd på slutrakan. Segern gick till Åland.

Efter en dag med sol och bad i skären och Mölkky kände jag mig inte som mitt fräschaste jag, håret i bakslick med diadem likt Zlatan och blänkade ansikte av alla soltimmar. Men när man bara ska varva ner med AM (After Mölkky) på Bryggan är det inte så noga. Alltså var det dit vi styrde kosan och satt och njöt tills solen gick ner.

Igårkväll gick vi ut och åt på Amarillo med ett par kompisar. Det var en trevlig sysselsättning som avslutning på en mulen och regnig dag. Och ikväll ska vi på bio med gänget. Varje dag något skoj. Tack, mina fina kompisar som jag får tillbringa semestern med! Jag tycker om er <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar