onsdag 5 februari 2014

Skolflickan

Har varit hela dagen på skolning idag. Det är alltid trevligt med skolning, men jag har verkligen legat av mig gällande detta med att sitta på föreläsning. Hur i helskotta orkade man med det under studietiden? Hela dagar! Många dagar! Flera år i sträck! Jag får hela tiden ge mig själv mentala käftsmällar för att hållas uppmärksam, och särskilt där efter maten är det segt att hållas pigg. Man är ju van med lite annat program än att sitta och lyssna på dagarna numera.

En annan sak jag kom att tänka på idag var min totala oförmåga att uppmärksamma luftkvalitet. Det är något jag alltid förundrar mig över, det där med att folk kommenterar inomhusluften i olika lokaler. De kan sniffa och säga att "här är dålig luft", eller kommentera att det är för torrt, för mögligt, för instängt, för dragigt. Jag märker ingen som helst skillnad. För mig är all luft bara luft. Jag andas in och jag andas ut. Lägger aldrig märke till en sådan sak som kvaliteten på inomhusluft. Kom att tänka på det när folk omkring mig under dagens lopp kommenterade hurudan luft det var i auditoriet. Och jag var bara "va?", som vanligt.

Kom från gymmet ikväll, svepte via duschen, hoppade i mjukiskläderna och landade här på soffan. Helt okej onsdagskväll. Som det ska vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar