torsdag 13 februari 2014

Ons... eller ja, torsdag om vi ska vara noga

Det beror kanske delvis på att måndagen spenderades i Uulå, och att själva jobbveckan på arbetsplatsen kortades av, detta att det känns som om veckan gått i ett litet HUJ. Nu är det redan torsdag om vi är petnoga och tittar på klockan. Har ju knappt ens hunnit börja på och så är det snart helg.

Igårkväll var jag ute och sprang en så skön länk i plusgrader och delvis på bar asfalt. Så skönt att inte behöva frysa häcken av sig när man springer. Och så syrerik, varm och behaglig luft att andas. Kände mig mera iladdad än urladdad när jag sprang uppför trappan och kom hem.

Har förresten totalt tappat sugen med att fixa lunchlådor till jobbet numera. Delvis kanske beroende på att K-Supermarket äntligen har öppnat i grannbyggnaden, och att det äntligen finns en köttdisk precis som det fanns i gamla Cittaren innan den stängde. Idag skubbade jag raskt över gatan, köpte en bit grillad lax och pilade tillbaka till kontoret. Inte heller inför morgondagen har jag fixat någon mat, så det blir väl en sväng via samma ställe igen.

1 kommentar:

  1. Det heter ju att tiden går fort då man har roligt, men den går nog fort även i den grå vardagen...visserligen blir det ju snart sommar då också...:)

    Köpa lunch e väl okej, så länge du inte joinar gänget som plikttroget besöker grannbutiken dagligen...höhö ;)

    Glad vändag förresten!

    SvaraRadera