torsdag 27 februari 2014

Hett

En avbokning på eftermiddagen innebar att jag helt plötsligt fick osedvanligt mycket pappersjobb till stånd på jobbet idag. Skrev så pennan glödde (alltså tangentbordet) och slickade kuvert (alltså rev av klisterremsor) tills jag var klar för dagen. Jag är nog lite av en sådan person som måste passa på och hugga i fort som fan när det börjar flyta, för då händer det grejer. Kanske hopp om att kunna färdigställa världen imorgon, nudå? När jag fick ett litet försprång, menar jag.

Drog en vända via butiken och handlade på väg hem också. Fick plötslig feeling att laga min ex-sambo C:s paradrätt, och hivade därmed ner färskpasta, pesto, champinjoner och tonfisk i korgen. Nu är en portion ihopsvept och sänkt, och en till står i kylen och väntar på bättre tider. Det kan bli till exempel imorgon. Nackdelen med att käka tonfisk är att man måste utesluta tomat ur den tillhörande salladen. Tonfisk och tomat i kombination smakar nämligen arsle.

...

Och DÄR hällde jag en halv kopp skållhett kaffe i famnen! Har just undrat över hur länge det kommer att gå att blogga med  kaffemuggen i knät, och där fick vi ju svar på det. Ska bli spännande att se hurdana brännskador detta åstadkom. Aj. (Och nu la jag ner muggen i knät igen och fortsätter att balansera. Vissa lär sig aldrig av sina misstag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar