måndag 24 februari 2014

Möndag

Helgen for igen i ett huj. På lördagen hälsade jag på bästa L i det nya hemmet och fick lättande nog mitt kaffe serverat i "Världens bästa kompis"-muggen precis som vanligt. Var redan lite orolig över att folket liksom skulle ha snofsat till sig i och med flytten och börjat sjåpa sig med pentikserviser, men som tur var var fallet icke så. Kändes tryggt att få sitt kaffe ur den vanliga muggen.

På söndagen sov jag till lunchtid, masade mig upp och hinkade i mig ett par baljor kaffe innan jag parkerade mig på soffan och liksom... tog lite tupplurar då och då. Hade så fullt upp med just dessa sysslor - kaffe varvat med päikkärit - att jag inte ens orkade masa mig till Öja och Nyströms på söndagsvisit. Där skulle man ju ha fått... kaffe. Nå. En söndag av vila är inte att underskatta.

Och nu är måndagen igångsparkad. Avslutade dagen med ett pass pumppi på gymmet och har efter duschen hasat runt i mjukisbrallor och säkert pratat för mig själv i flera omgångar. Det brukar jag i alla fall göra, ibland långa fundersamma frågor till mig själv om ditten och datten. Ganska märkligt beteende, men nåja. Trevlig inledning på veckan, peeps!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar