torsdag 20 augusti 2009

Hav tålamod!

Jag vet att det är tunnsått med inlägg på den här sidan för tillfället. Jag har mest jobbat, och så haft lite späckat helgprogram, vilket jag kommer att skriva mera om senare. Speciellt slutet av förra veckan var fullbokad, och jag hade knappt tid att kolla om Internet överhuvudtaget fanns kvar. Så har jag jobbat långa dagar, bastuskiften, och kväll+morgonskift vilket känns som ett enda långt skift med lite sömn mitt i.

Nu är jag inne på min sista vecka på åldringshemmet, och det börjar kännas. Det är inte det att jag inte skulle trivas där, för det gör jag. Men det känns. Mest i ryggen och axlarna, och dessutom har jag haft fyra dagar jobb, en dag ledigt, fem dagar jobb, en dag ledigt i vad som känns som en evighet. Denna veckas enda lediga dag avklarades igår, så nu har jag det överstökat och kan arbeta i lugn och ro;)

Igår kände jag dock för första gången på länge att jag var utvilad på kvällen. Hade varit till stan en sväng, till Köyst på lunch till ett jättefint ställe med god mat. Sedan päikkärit på soffan, och så en vända till den lilla krafthallen som finns här i byn. Lyfte lättare vikter och gjorde det så noggrannt som möjligt, som en slags snäll fysioterapi. Och banne mig om det inte kändes mjukare och bättre i axlarna efter det! Rekommenderas! På kvällen for vi till TB:s terrass i Köyst och drack en kaffekopp i skenet av utebelysningen i augustikvällen.

Nu är jag redo för jobbet igen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar