fredag 7 november 2014

Snöpyron

Och vintern har kommit till staden. Häromkvällen var jag så sinnessjukt uttråkad att jag höll på att brista i sömmarna. När så bästa L sådär antagligen av artighetsskäl antydde att hon nog kunde oka kaffe om jag ville ha så nappade jag på idén fortare än man hinner säga "sällskapssjuk" och hoppade i bilen. Var på något sätt så upp i varv över att få komma ut ur mitt hem en stund att jag först efter några kilometer på vägen mot Öjan märkte att det var riktigt pissdåligt väder. Jag menar RIKTIGT skit. Folk kröp i 50 km/h och bilen slirade runt som en vante medan blötsnö yrde mot framrutan så man knappt såg ens några meter framför sig.

Sån tur att jag belönades med gott kaffe när jag hade krigat mig fram till slutdestinationen. Puh!

Idag har jag ätit detta. Nej, det är inte snor och inte heller senap. Det är någon slags grönsakspurésoppa jag köpte för att min inspis inte räckte till någonting annat idag där kring lunchtid. Utlåtandet blir "mjeh". Helt ätbart med inte särskilt mycket mer. 

Fredag kväll. Jag har jobbat, gymmat och sitter nu som bäst i soffan och huttrar. Det är kallt här i huset av någon anledning. Äh. Får väl hämta en filt till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar