söndag 27 juli 2014

Semestern fortskrider

Jag har det så bra att jag inte ens har tid att blogga. Dagarna går ut på att njuta, sola, simma, läsa, simma och simma. Och sola!

I onsdags for vi med flickorna till Ohtakari för en stranddag. Och det var en perfekt sådan. Inte en endaste molntuss på hela dagen! Dock måste jag ge stranden ett stort minus på grund av att det inte fanns EN ENDA toalett, inte ETT ENDA omklädningsrum och inte EN ENDA roskis. På hela stora stranden med massvis av folk. Det fanns bara sand. Varför då, då? I övrigt inget att klaga på. 

Häromdagen ringde pappa och frågade om jag hänger med på kaffe till Saha, ett café i Yxpila. Tyvärr var det någon teaterpjäs på g där, så vi kunde inte ta iland, utan fick nöja oss med kaffe på Pasaati strax i närheten. Sedan lite båtluff på det, och sedan var jag nöjd med dagen. 

Har totally hittat ett nytt smultronställe här i Kokkola, förresten. Har skippat sundmunstranden och istället börjat åka ut till Punakalliot på dagarna. Solvarma, släta klippor och härligt salt vatten. Här kan jag vara i timmar och åter timmar. Jag läser, njuter, tittar på havet, simmar, lyssnar på podcasts och masar mig motvilligt hem mot kvällen. Helst skulle jag väl sova här också. 

Var ute på lite vin igår och ligger just nu på mage på nyss nämna röda klippa och vilar lite. Hunnit ta ett dopp redan, men känner nu att det är läge för nästa. Så det så. Vill ni mig något vet ni var jag är. Punakalliot. Just sayin'.

1 kommentar:

  1. Jaa-a, man kan int annat än läsa med viss avund...tu behärskar hedee me semester! :)

    SvaraRadera