tisdag 30 juni 2015

Bastukväll

ETT SÅNT RIKT LIV MAN LEVER när man en vanlig måndagskväll surrar runt i Öja, plockar upp sina bästa vänner från olika destinationer och styr ut till skären för att bada bastu! Det är fan ta mej fint som SNUS, hela skiten! För det var nämligen just det vi gjorde igår. Jag hade tillbringat dagen här hemma ute på gården i solen, cyklat en sväng till gymmet och hem igen via butiken. Packade väskan med badkläder och handduk och rev iväg.

Skäribastu är bästa bastun. Särskilt tillsammans med de där fina typerna jag har att göras med. Vattnet var iskallt och pappas nya hundvalp envisades med att bita oss i fötterna hela tiden när han kom åt, men annars var det perfekt. Fiilis dessutom att tvätta sig sådär old school med tvättfat och skopa.

Idag har jag varit och hämtat pappa som hade fört bilen på service, en sväng till Öja där det malades på morgonkaffe för fullt och sedan hem igen. Det som irriterar mig mest för tillfället (vilket inte är särskilt mycket för tillfället, jag har det rätt bra) är att avloppet i köket är stockat som tusan IGEN. Det har putsats av min bror i flera omgångar med vill inte ge sig. Efter konsultation av grannen här på andra sidan väggen har jag förstått att jag måste ringa Peten Putki för att få bukt med problemet. Nu ska jag bara arbeta upp mod ett tag. Hatar ju att ringa okänt folk. Särskilt när man ska redogöra för någonting man inte själv förstår sig på. Ja, jävlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar