tisdag 24 november 2015

Intensivt så det förslår

Anledningen till att jag bloggar för tredje dagen i rad är främst att datorn råkar stå uppslagen på köksbordet för tredje dagen i rad. Eftersom jag är en människa som är lat utan dess like, är det nämligen i vanliga fall för jobbigt att plocka upp datorn från dess plats i sitt dammiga hörn och starta upp den. Tydligen.

Intensiv dag idag! Först jobb till halv fem, sedan hem och byta kläder och iväg på ett Grit-pass till gymmet. Det var som vanligt alldeles, alldeles förskräckligt. Just the way I like it! Om man nu kan säga så när man ännu två minuter innan passet startar starkt överväger att smita ut ur salen. Grit är alltså ett HIIT-baserat pass, där HIIT alltså står för High Intensive Interval Training. Det där med högintensivt är ingen underdrift, man håller faktiskt på att dö innan man har gjort sista repetitionen och segnar ihop i en liten hög på golvet. Så fruktansvärt plågsamt att det knappt är sant. Rekommenderas!

Sedan då. Hem i snabb takt, dusch och matlagning och inmundigande av nämnda föda, och sedan var det bara att snabbt föna håret, hoppa i stövlarna (gud vad jag hatar att det är sådant väder att man måste ha vinterstövlar), kliva in i bilen, plocka upp Niinistö och styra ut till Öjan för att hjälpa föräldrarna med lite datagrejer. Sedan äntligen hem och konstatera att man lyckats ro dagen i hamn. PUH!

Under öjavistelsen vred jag för övrigt  i mig två koppar kaffe, och fast jag annars är rätt opåverkad sådär sömnmässigt av kaffe så känner jag mig just nu ganska HYPERAKTIV. Få se hur gott jag sover i natt. Skit samma, jag är ju ändå trött som ett dött ägg när jag vaknar imorgon. Egentligen helt egalt hur jag sover på nätterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar