söndag 14 september 2008

Inflyttningsfest, whiskey och ångest

Inflyttningfest hos ex-sambo Caroline igår. Trodde att jag höll på att bli sen, eftersom jag strax innan jag skulle börja traska iväg fick prata med Emma och Bella på msn. Bella kikade så fint i webkameran och skrev långa meningar alldeles själv på tangentbordet. Stavningen var inte riktigt ren, men så är hon ju inte riktigt ett år gammal ännu. Snart, så! Dessutom var det bara gulligt att läsa de där gnnh jtjtj78 hhhää som hon åstadkom. Lika gulligt när mamma tyckte att det räckte med tangentbordsbank och lyfte ner flickan. Först såg man lite ledsna miner och sedan försvann bilden helt och allt blev svart. "Nu äter Bella kameran", stod det att läsa i rutan:D

Trevlig kväll hos Caroline. Småplock att äta, god bål, rödtjut, ost och riktigt bra whiskey. Betyder det att man har blivit vuxen när man på riktigt tycker att ost, rött vin och whiskey smakar gott? Det var en riktigt lagom stämning, med bekanta och halvbekanta och några helt nya människor. Jag hade ingen cykel, utan gick fortfortfort hem på natten efter festen. Tog medvetet inte den kortaste vägen, utan den mest upplysta som kändes säkrast. Skönt i alla fall att bo inne i stan, och att jag och Caroline bor så nära varandra.

Har sovit oroligt och vaknat tidigt, och hade en olustig känsla hela tiden. Grym ångest över att jag åt onyttigheter igår, och våldsamt överskred det jag får äta. Vilket innebär evig diet från och med nu och framåt. Till min diet hör syre och i nödfall vatten. Ibland hatar jag verkligen att vara jag.

2 kommentarer:

  1. I loved this post and this blog.
    Have a nice day.

    SvaraRadera
  2. hej fränis! whiskey innebär ABSOLUT vuskenhet, i poäng tjugo-tretti om du frågar mej! woaw, ja e imponerad! ja kan int ens snus på whiskey (alltså: no snus, men int på whiskey), får nackspärro mesama :)saknar de, peace.

    SvaraRadera