söndag 16 maj 2010

Coolast

Imorgon blir det ingen sådan sjusovarmorgon som jag drog till med idag. Jag ska upp tidigt och iväg till S:t Karins för ett hembesök hos en klient. Har redan hämtat Svägerskans bil för att starten ska gå smidigare i den tidiga timmen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Får fortfarande inte utöva "ansträngande träning" på en tid, men en kort promenix efter att ha kört hem bilen tog jag i alla fall. Det är fortfarande härligt högsommarväder, himlen är precis knallblå och allt grönt har fullkomligen exploderat de senaste dagarna. Det bara dräller av maskrosor och andra blomster, och löven är nästan fullstora på sina ställen.

Låg en stund på en filt i gräset och läste idag. Kvällsmaten tillreddes på bästa sätt, med Guns'n'Roses som sällskap i bakgrunden. Rockenrollmåltid, med andra ord.


Som många andra är min favorit i bandet inte Axl Rose, utan den många gånger coolare Slash. Hur mäktigt är inte kombinationen långt hår, tobak i munnen och ylande gitarriff med en kyrka i bakgrunden i November Rain? Kan det bli coolare? Jag tvivlar.

5 kommentarer:

  1. WHAT!? Det värmer mitt hårdrockande hjärta att läsa detta!

    SvaraRadera
  2. Men Slash ER ju cool, säjr man na annat så ljuger man. Grannan pojk:)

    Heila November Rain-videon e ren underhållning ti skåda på. Axl gifter se å Slash e bestman, men mitt i ceremonin får an leidon å far ut å lira gitarr iställi... Vaför lagar int di hederli rock'n'roll-videona nameir?:)

    SvaraRadera
  3. han sku va coolare utan tobak i munnen...

    SvaraRadera
  4. alegni >> Faktiskt tycker jag att just Slash är cool med sin cigg. Det är väl en av de där två tillfällena då jag faktiskt gillar tobak - doften av dem på uteserveringar sena sommarnätter och i Slashs mungipa:)

    SvaraRadera
  5. jag hatar doften av dem. överallt.
    jag är nog världens mesta och värsta antismoker :)

    SvaraRadera