lördag 7 augusti 2010

Torka och bärplockare

Ett uttjatat fenomen detta med att det råder bloggtorka sommartid. Men det gör ju det. Vad ska jag komma med? Har som sagt haft en ledig dag denna vecka, i övrigt har jag jobbat omväxlande morgnar och kvällar, sprungit några löplänkar däremellan, åkt lite rullskridsko, käkat rökt lax och hängt ut kläder för att torka i vinden. Det gamla vanliga. Det sistnämnda är dock en av sommarens stora fördelar - kläder som torkar på ett kick i en varm bris på tvättlinan vid stugknuten. Och när man tar in dem doftar de rent och friskt. Inte Ariel och tvättmaskin. Mmm... utomhustorkade kläder.

Har börjat stöta på bärplockare i skogen när jag springer. Där står de med jämna mellanrum med röven i vädret och gredelina fingrar och petar i blåbärsriset. Oftast tittar de förvånat upp när man kommer trampande förbi, som om man bryter mot en osynlig etikettregel genom att springa mitt i bärplockningsområdet.

Den här kvällen ska spenderas på jobbet. Jag sitter och laddar upp med fötterna på en stol framför mig och en flaska mineralvatten. Ska strax börja ställa mig iordning och åka iväg. Trevlig helg!




3 kommentarer:

  1. Men maja, ja kollar bloggen så gott som varinda dag. bara utifall att du sko ha uppdatera... i am addicted!

    SvaraRadera
  2. So am I! Please tell us something..

    SvaraRadera
  3. Lina >> Rolit att du läser! Ja lovar, ja ska försök koma på na ti skriv så int du måst vänt så läng millan gangona :)

    Roger >> Nu ha ja berätta! :)

    SvaraRadera