måndag 25 november 2013

Lugna puckar

Jag har haft en så lugn och stillsam och slapp helg att jag knappt har kommit mig för att blogga ens. Förutom foxinlägget nedan. Istället har jag sovit många timmar, vilat, tittat på min nya tv, och allmänt tagit det piano pianissimo. Lördagen gick ut på att jag satt med en kaveri och tittade på tv och knäppte ett par bärs. Riktigt slappade bara.

Jo, och så har jag handlat julklappar också. På nätet, bekvämt som attan. Om vi nu ska tala om fenomenet julklappar en stund så kan jag börja med att säga att jag gillar dem. Kanske mest att komma på något bra, att packa in och känna sig finurlig. Det är väl det som är tjusningen.

Hos oss brukar det bli mycket julklappar. Övriga i familjen tycker att det är "för mycket", men jag gillar det! Jag gillar att se vad alla har fått, jag gillar när andra öppnar det jag har köpt. Och japp, jag gillar också att själv få julklappar. Det är intressant att se vad de har hittat på åt en. Måste man skämmas för det? Det är ju roligt!

På söndagen drog jag till Öjan och satt på soffkanten en stund och blev serverad kaffe. Eller som det heter när pappa kokar: satans starkt kaffe. Tungan krullar ihop sig och man känner hur håret svartnar redan vid första klunken. Ja jävlar, det är inget blask man serveras då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar