måndag 20 februari 2012

Jag ser ljuset

Kanske ljuset segrar även i år? Idag har i alla fall solen lyst som en strålkastare hela dagen. Konstaterade jag bland annat tillsammans med kollegan, där vi satt och nästan tryckte näsorna mot fönstret vid lunchbordet. Soligt och typ nollgradigt. Eller ja, egentligen har jag ingen aning om vilken temperaturen har varit idag, annat än att man inte behöver frysa. Så, då har vi bara cirka en och en halv meter snö som ska bort och så sådär en 28 grader varmare på termometern, så är jag nöjd. Kan väl inte vara så svårt?

Det är på något vis en milstolpe det där när man kliver ut genom ytterdörren och måste kisa mot solen. Då är det slut på de långa, sega månaderna då man i princip lever i mörker dygnet runt. Följande milstolpe är när gruset knastrar under skorna och däcken när man cyklar. När det är helt och hållet barmark.

Nåja, den viktigaste milstolpen när man får börja dra runt i flipflops eller ännu hellre barfota, men det tror jag att jag sparar någon vecka ännu.

6 kommentarer:

  1. He e int läng kvar tills ja ringer å stör de mitt i handlasi å komendeerar de å sima. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra! He finns bara enstaka saker som gör att ja tackar nej ti en simtur. T.ex. hjärnskakning, na annat komber int ja på nu just :)

      Radera
  2. no komber he våre i år å, fast man int trodd he för en par vikå saan. jee.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jee! Har du alegni byrja me langkalsara na ännu i vinter? Ja ha int, å ja tänkt int byri nameir helder :) Å hu mang viko måst man ha strumpona ännu? Ein? Elder allt två..?

      Radera
  3. nå nää, och int håx ja!
    strumpona? ein par sku ja tipp. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, ska fösök sta ut en par viko ännu tå. Men san får noo tåånan byri vara bara!

      Radera