tisdag 20 april 2010

Hem och stupa i soffan

Det blev en lång skoldag. Klockan halv sju var dagens analyser klara, och jag hade hunnit trixa ihop två hela tabeller och foga in dem i gradutexten. Två tabeller till är så gott som färdigplanerade, och ska fyllas med rätt värden imorgon. Satt med näsan närapå tryckt mot skärmen och försökte koncentrera mig. Fick som vanligt utmärkt hjälp på handledningen, och kunde igen kliva några steg framåt.

Det är inte det att gradun på något sätt skulle vara till besvär just nu. Det är faktiskt riktigt roligt och motiverande att skriva när man ser hur det går framåt. Sida läggs till sida, och det knallar och går ungefär planenligt. Men det verkar ta på krafterna det där att sitta och tänka, skriva, ta bort, ändra och fundera ut hur man ska göra nästa grej.

När jag cyklade hem från skolan i kvällssolen blev jag plötsligt dyngslut, precis som jag har blivit flera gånger på sistone. Både i huvud och kropp, och jag var alldeles skakig och svimfärdig när jag kånkade in cykeln i förrådet. Måste lägga mig på soffan en stund innan jag orkade peta ihop lite kvällsmat. Det här har hänt flera gånger. Jag är darrig, snubblig och matt, har haft mycket magknip och det svindlar ofta för ögonen och känns som om marken försvinner under fötterna.

Okej, slutjamsat om det nu. Har bara en uppgift på agendan ikväll, och det är att slappa. Det ska man väl klara av? Och diska, men mest slappa. Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar